Dit komt natuurlijk niet altijd uit. Natuurlijk kan uw werk nog zo leuk zijn of u weet niet wat u anders met uw tijd moet doen. Werken vervult nu eenmaal een grote sociale rol en is zeker niet alleen maar een reden om geld te verdienen. Toch heeft ieder mens de behoefte om vrije tijd te hebben. Dit om gedachten te verzetten of juist om nieuwe ideeën op te doen. ‘Rust zalft de geest’,  op z’n zachtst gezegd. Wij hebben 24 uur ter beschikking gekregen waarin alles moet gebeuren. Acht uur om te slapen, acht uur om te werken en acht uur om te leven. Natuurlijk komt dit lang niet altijd uit. Maar de rust en ruimte om te sporten of andere dingen te doen is nu eenmaal nodig. We leven om te leven en niet om te overleven.

Een goede nachtrust is heel belangrijk, maar waarom eigenlijk?

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Tot elf uur achter de computer werken is niet goed. Er wordt dan een gedeelte van de nachtrust gemist. Vind u het combineren moeilijk? Heeft u klachten als concentratieverlies, vermoeidheid, kouwelijk, humeurig enz. Laat het mij weten! Er is zeker een preventieve oplossing voor. Anders gaat u wellicht een volgende stap neerwaarts met als gevolg; burn-out of overspannenheid. Ik heb tal van oplossingen te bieden zodat u gezonder en leuker leeft.

Wij hebben 24 uur ter beschikking

acht uur om te slapen
acht uur om te werken
acht uur om te leven.

Dit komt natuurlijk niet altijd uit, maar men moet ook vrije uren hebben om dingen te doen om te leven en niet alleen overleven. Als men tot half elf achter de computer zet te werken slaap je niet goed met op den duur alle gevolgen van dien. Een goede nachtrust is van groot belang. Het herstel van lichaam en geest heeft ieder mens nodig. Is alles moeilijk te combineren? of zijn er al klachten als vermoeidheid, kouwelijk, concentratie verlies, humeurig enz Er is bijna altijd en overal een oplossing voor. Laat het weten en voorkom problemen!