Heeft u last van huidklachten?

Heeft u bijvoorbeeld huidklachten zoals Acné of Psoriasis? Dan is Agaath Konijn gespecialiseerd in het geven van een voedingadvies. Maar zoals gezegd ook adolescenten kunnen bij mij terecht. Iedereen is anders en daarom is elk consult maatwerk.

Hoe kunnen huidklachten ontstaan

Huidklachten kunnen bijvoorbeeld voorkomen in de adolescentieperiode (16-23 levensjaar) Er kan in deze periode bijvoorbeeld door verkeerde voeding levenswijze huidklachten ontstaan. Stress en spanning heeft hier ook mee te maken. Maar ook het drinken van koemelk kan hiermee in verband staan. Natuurlijk is hier een persoonlijk advies voor nodig, iedereen leeft namelijk weer anders en ieder mens is uniek.

Wat kunt u verwachten tijdens een consult

Het is voor mij erg prettig als u al onder controle bij een arts bent. En er hieruit een duidelijke betrouwbare diagnose is gesteld. Heeft u dit niet gedaan? Dan kan ik u verwijzen naar een arts hiervoor. Vervolgens breng ik samen met u uw levensstijl en voedingspatroon in kaart. Hieruit volgt een advies. Waardoor uw klachten verdwijnen of verminderen.