Wat is Orthomoleculaire Geneeskunde?

Hebt U een opgeblazen gevoel? Laat u zich dan door mij informeren. Want voeding is bijna altijd de oorzaak.

Heeft u last van uw darmen? Laat u dan eens koemelk, gluten of gewoon teveel toegevoegde suikers staan. U heeft grote kans dat de klachten dan al overgaan.

Voelt u zich uitgeput? Dit is geen ziekte maar kent vele klachten zoals hoofdpijn, spierklachten, keelpijn en concentratieverlies. U kunt dan alleen nog vooruit komen op wilskracht. En dat is natuurlijk niet goed voor uw welzijn.

Het belang van een goede gezonde lever, veel mensen kennen het belang hiervan niet.

Een gezonde lever in harmonie met uw lichaam zorgt voor een ontspannen en prettig gevoel. U bent veerkrachtiger en het opvangen van emotionele veranderingen gaat u beter af.

Kent u het belang van vitamine C? Het stoot giftige stoffen af, versnelt genezing van weefsel en het werkt tegen kankerverwekkende stoffen. Vitamine C voorkomt rimpelvorming door het aanmaken van collagene vezels.

Teveel eten is niet zo gezond, wist u dat al? Eet niet meer dan 80% voldoening. Het is niet gezond te eten tot u niet meer kunt. Er moet altijd nog een plaatsje zijn voor nog meer voeding, dan heeft u echt genoeg gehad.

Komt u in aanmerking voor zorgvergoeding? De meeste verzekeraars vergoeden een deel van de consulten. Doe de zorgvergoeding check of informeer bij Uw verzekeringsmaatschappij.

Tarieven

  • tarief 90 minuten € 110.00 eerste consult
  • tarief 45 minuten € 45.00 vervolg consult
  • vraag naar de algemene voorwaarden van MBOG

KVK nummer
65466667